Team Performance

din fremtid afhænger af det

Resultater i vores moderne organisationer skabes i stigende grad i samarbejde, og vi bruger mere og mere tid på at arbejde i teams. Teams er blevet de vigtigste værdidrivere, og de vil skabe eller ødelægge din organisation.

Nedgangen i traditionel performance management

Leder du et team, der skal levere værdi? Vores klassiske måde at organisere arbejdet på er under pres, og »gammel« performance management er ikke længere effektiv. Dysfunktionelle teams dræner folks energi, dræber motivation og engagement og skaber dyre gnidninger i dine arbejdsgange, som reducerer produktiviteten.

Behovet for omdefineret performance og nye samarbejdsmetoder

Der er et nyt niveau af team performance at hente, hvis du beslutter dig for at omdefinere performance og implementere nye samarbejdspraksisser. Teamene bliver mere og mere forskelligartede, og din evne til at håndtere mangfoldighed er afgørende; du skal sikre problemfrit teamwork og fejlfri leverancer på tværs af ikke bare generationer, men også på tværs af mange ekspertiseområder, funktioner og endda nationale kulturer. Og med stigende ustabilitet og kortere cyklusser i næsten alle aspekter af forretningen skal hvert eneste team, du leder, komme hurtigt op i omdrejninger.

At lede teams gennem udviklingskurven

Afhængigt af og med respekt for, hvor dit team er i dag, skal du lede på en måde, der støtter gruppen i at udvikle sig langs udviklingskurven fra »effektive individer« til et velfungerende, samarbejdende og måske endda selvorganiserende team.

Vil du høre mere om collaborative performance?

TEAM PERFORMANCE UDVIKLINGSPRORGAMMER

Vækstprogram 1 - grundlæggende niveau:

High Performance Team - leverer topkvalitet

Få indsigt i nøgleelementerne i den virkelige præstationsligning, og få de værktøjer, du skal bruge for at være effektiv til at lede præstationsadfærd. Hjælp dit team med at få klarhed over mål og målsætninger samt de prioriteringer, der er nødvendige for at levere fremragende resultater. Styrk dit teams selvtillid ved at give velstruktureret, effektiv feedback. Forstå, hvordan du motiverer hvert enkelt teammedlem til at forbedre sig, fjerner ukonstruktive konflikter og definerer de normer, der gør det muligt for dem at arbejde sammen som et high performance team.

Klik her for at læse om udviklingsprogrammerne for ledere på Foundation-niveau.

Udviklingsprogram 2 – Accelerate Level:

Team performance for holdbare resultater

Få værktøjer til at skabe et attraktivt arbejdsmiljø med åbenhed, læring og tillid. Find ud af, hvordan du tilpasser teamets værdier og normer på en måde, der giver mulighed for involvering, deltagelse og tilfredshed. Lær at facilitere en naturlig præstationsdialog, der er motiverende og giver hvert teammedlem mulighed for at udvikle sit fulde potentiale. Hjælp dit team med at udvikle sig ved at opbygge en sund feedback praksis, der understøtter læring mens de får arbejdet gjort. Hjælp dit team med at levere værdi gennem meningsfuld handling i overensstemmelse med et stærkt teamformål.

Klik her for at læse om udviklingsprogrammerne for teams på Accelerate-niveau.

Udviklingsprogram 3 – Exponential Level:

Global indflydelse med selvorganiserende teams

Få indsigt i præstationskraften i evolutionære formål og balancen mellem mennesker, formål, planet og profit. Lær, hvordan du aktiverer ægte mangfoldighed, og hvordan du tillader konflikter at bidrage til teamets samlede styrke. Udvikl praksisser, der inspirerer til individuelt ansvar og nyt lederskab. Få værktøjerne til at redesigne normer og praksisser til gavn for evolutionær performance og global indflydelse. Lær at matche mennesker og arbejde på en måde, der øger energi, fleksibilitet og vækst.

Klik her for at læse om udviklingspakkerne til teams på exponential level

PRØV DET PÅ...

DER ER INGEN VEJ UDENOM: FOR AT FÅ ANDRE OG BEDRE RESULTATER,
SKAL DIN ADFÆRD ÆNDRES.